Op dit moment hebben we deze vrijwilligersvacatures bij Hulpverlening:

  • Hulpverlener – juridisch team
  • Receptie – maatschappelijk team
  • Hulpverlener – maatschappelijk team
  • Tolk

Hulpverlener – juridisch team

Vind je het interessant om dossiers te analyseren, met mensen hun vluchtverhaal door te nemen en samen met de advocaat een asielaanvraag voor te bereiden? Dan is het juridische team misschien iets voor jou. Voor de vacature binnen het juridische team houden we vast aan een minimum tijdsinvestering van een dag per week (of twee dagdelen). Lees verder in onze flyer hulpverlening.

Heb je interesse in deze vrijwillige functie? Mail je motivatie naar robin[at]askv.nl.


Receptie – maatschappelijk team

Vind je het leuk om mensen te ontvangen, en te verwijzen naar de juiste hulp, binnen of buiten het ASKV? Ondersteun ons dan bij de receptie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die aan de deur komen of ons bellen. Je verwijst naar ons maatschappelijk team, juridisch team of het Project Activiteiten Ongedocumenteerden.
Tijdsinvestering: minimaal twee ochtenden per week.

Heb je interesse in deze vrijwillige functie? Mail je motivatie naar koen[at]askv.nl.


Hulpverlener – maatschappelijk team

Cliënten telefonisch en aan de deur te woord staan, helpen bij het vinden van een dokter, of meegaan naar afspraken. Het maatschappelijk team opent deuren voor ongedocumenteerden om hun toegang tot zorg, scholing en onderdak veilig te stellen. Ook werkt het ASKV met buddy’s die gewoon af en toe iets leuks gaan doen met een van onze cliënten. Voor de vacature binnen het maatschappelijke team houden we vast aan een minimum tijdsinvestering van twee dagen per week. We zijn speciaal op zoek naar iemand die Frans spreekt.

Heb je interesse in deze vrijwillige functie? Mail je motivatie naar koen[at]askv.nl.


Tolk

ASKV is altijd op zoek naar mensen die af en toe — soms telefonisch, soms in persoon — willen meehelpen om juridische of maatschappelijke gesprekken met cliënten goed te laten verlopen. Spreek je Arabisch, Russisch, Frans, Farsi, Amhaars, Somali of misschien zelfs Tigrinya? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je interesse in deze vrijwillige functie? Mail je motivatie naar robin[at]askv.nl.