fbpx

4 juli 2019

Administratief secretarieel medewerker Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam, (36 uur)

Jouw rol
Regelen en ondersteunen. Je zorgt voor de administratieve verwerking van diverse zaken en staat mensen te woord. Je ondersteunt de coördinator in zijn dagelijkse werkzaamheden en bent de administratieve rots in de branding voor je collega’s.
Hierbij voer je secretariële werkzaamheden uit, zoals het bijhouden van de agenda van de coördinator, het plannen van teamvergaderingen, notuleren, (indien mogelijk zelfstandig) afhandelen van in- en uitgaande telefoongesprekken en het regelen van praktische kantoorzaken. Je verricht diverse administratieve werkzaamheden zoals het verzamelen, invoeren, muteren en archiveren van gegevens in meerdere geautomatiseerde systemen en zorgt voor de verdere verwerking van deze gegevens.

Je houdt van een dynamisch werkveld en zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan.

Je bent onderdeel van een nieuw team dat bestaat uit 1 coördinator, 3 projectmedewerkers en 1 administratief medewerker. Je rapporteert aan de coördinator Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam.

De Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam
In het najaar van 2018 is in samenwerking met landelijke en lokale partners, vrijwilligers en ongedocumenteerden een uitvoeringsplan opgesteld met het doel om te werken aan duurzaam perspectief voor ongedocumenteerden. De Regiegroep is een samenwerkingsverband van HVO-Querido, ASKV/Steunpunt Vluchtelingen en Vluchtelingenwerk West en Midden Nederland. Als medewerker van de Regiegroep kun je waarde toevoegen aan de uitvoering van het beleid voor Ongedocumenteerden. De regiegroep houdt, in opdracht van de gemeente, toezicht op de uitvoering en zorgt voor goede monitoring en evaluatieLees meer over de samenwerkende organisaties via www.hvoquerido.nl www.askv.nl en www.vluchtelingenwerk.nl/westenmiddennederland

Jouw profiel
Zelfstandig en proactief zijn eigenschappen van jou. Je bent collegiaal, klantvriendelijk, hulpvaardig en representatief. In jouw handelen ben je oplossingsgericht en ga je uit van de mogelijkheden. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met je!

  • Je hebt een afgeronde MBO-4-opleiding, bij voorkeur in een secretariële/administratieve richting;
  • Je werkt accuraat en secuur en houdt het overzicht;
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel;
  • Je kunt zelfstandig werken en problemen oplossen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met databases en in ieder geval gedegen kennis van Excel;
  • Ervaring in een dienstverlenende functie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden & bijzonderheden
Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Jouw salaris bedraagt maximaal € 3.076,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6, CAO Sociaal Werk). Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Zo krijg je o.a. een individueel keuze budget en een opleidingsbudget. Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure. Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. De precieze locatie van de Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam is nog niet bekend en zal waarschijnlijk op een locatie van één van de participerende organisaties zijn. De startdatum is in overleg, maar uiterlijk 1 september 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 24 juli.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Conrad Köckert, HVO-Querido via 06- 11103247. Als je vragen hebt over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15365021 of 06-52775294.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie via www.samenvoorthuis.nl vóór 17 juli a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Geplaatst in:

Geen categorieVacature

Sorry, reacties op dit item zijn gesloten.