fbpx

4 juli 2019

Jouw rol
Regie nemen, coördineren en overzien.
Je borgt dat in de keten de ongedocumenteerde centraal staat.Je werkt binnen de gestelde kaders voor de opvang en voert de regie over de aandachtsgebieden uit het Uitvoeringsplan 24-uursopvang Ongedocumenteerden: bestendigen perspectief (juridisch, toekomstoriëntatie en terugkeer), huisvesting, participatie en intake & screening. Je zorgt voor de uitvoering van het beleid en ontwikkelt een goede systematiek om te monitoren en evalueren. Je organiseert samenwerking van de ketenpartners en zorgt voor lerend vermogen in de keten. Je zorgt ervoor dat verschillende organisaties en onderdelen van de opvang goed op elkaar zijn aangesloten. Je geeft sturing aan alle processen die binnen de keten plaatsvinden, houdt vinger aan de pols, merkt eventuele knelpunten op en lost deze op. Je signaleert ontwikkelingen die invloed hebben op de keten en zorgt ervoor dat er aanpassingen plaatvinden. Ook houd je de werkafspraken/het handboek binnen de keten ongedocumenteerden up-to-date.

Je geeft leiding aan een nieuw team van 4 medewerkers; 3 projectmedewerkers die de aandachtsgebieden uit het Uitvoeringsplan in portefeuille hebben en 1 administratief medewerker.

Ook ben je de vertegenwoordiger van de regiegroep in de Gemeentelijke Stuurgroep, ben je voorzitter van het lokaal samenwerkingsoverleg (LSO) casus overleg en regelmatig in gesprek met alle stakeholders. Je bent het gezicht van de Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam en het centrale aanspreekpunt voor de betrokken partijen. Je rapporteert aan de vertegenwoordigers van de drie organisaties in de regieraad.

De Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam
In het najaar van 2018 is in samenwerking met landelijke en lokale partners, vrijwilligers en ongedocumenteerden een uitvoeringsplan opgesteld met het doel om te werken aan duurzaam perspectief voor ongedocumenteerden. De Regiegroep is een samenwerkingsverband van HVO-Querido, ASKV/Steunpunt Vluchtelingen en Vluchtelingenwerk West en Midden Nederland. Als coördinator van de Regiegroep kun je waarde toevoegen aan de uitvoering van het beleid voor Ongedocumenteerden. De regiegroep houdt, in opdracht van de gemeente, toezicht op de uitvoering en zorgt voor goede monitoring en evaluatie.

Lees meer over de samenwerkende organisaties via www.hvoquerido.nlwww.askv.nl en www.vluchtelingenwerk.nl/westenmiddennederland

Jouw profiel
Je bent een verbinder en kan mensen en organisaties samenbrengen. Uitdragen van visie en anderen hierin meenemen is jouw kracht. Besluitvaardig is een eigenschap van jou, waardoor je makkelijk knopen kunt doorhakken. Je bent een stevige gesprekspartner voor bestuurders en managers. Grote lijnen en trends zien is jouw kwaliteit. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met je!

  • Je hebt een opleiding op WO-niveau afgerond en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
  • Je weet hoe de hazen lopen in het speelveld van gemeente, ongedocumenteerden- en maatschappelijk organisaties;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep ongedocumenteerden;
  • Je bent organisatiesensitief en kunt goed omgaan met tegengestelde belangen;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

Arbeidsvoorwaarden & bijzonderheden
Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Jouw salaris bedraagt maximaal € 4.420,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 10, CAO Sociaal Werk). Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Zo krijg je o.a. een individueel keuze budget en een opleidingsbudget. Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure. Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De precieze locatie van de Regiegroep Ongedocumenteerden Amsterdam is nog niet bekend en zal waarschijnlijk op een locatie van één van de participerende organisaties zijn. De startdatum is in overleg, maar uiterlijk 1 september 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in twee rondes, waarvan de eerste ronde op donderdag 18 juli, de tweede ronde op maandagochtend 22 juli.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Conrad Köckert, HVO-Querido via 06- 11103247. Als je vragen hebt over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15365021 of 06-52775294.

Direct solliciteren?
Graag ontvangen we je digitale reactie via www.samenvoorthuis.nl vóór 17 juli a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Geplaatst in:

NieuwsVacature

Sorry, reacties op dit item zijn gesloten.