20 december 2016

Op woensdag 14 december zijn 10 cliënten en 2 medewerkers van ASKV en 10 werknemers van AkzoNobel er samen een dagje op uit geweest. Dit leuke initiatief kwam van AkzoNobel.

Het uitje was onderdeel van de laatste dag van de 3 afsluitende dagen van een 1,5 jaar durend project. Bij het project waren veel expats betrokken vanuit de hele wereld. Deze dag stond in het teken van ”protection”. Op deze manier kwam AkzoNobel uit bij ASKV. De cliënten van ASKV zijn gevlucht uit hun land van herkomst, omdat zij daar niet meer veilig konden leven. Zij wilden in het kader van ”teruggeven” een leuke dag organiseren voor de cliënten van ASKV.

De groep ontmoette elkaar voor het Rijksmuseum, waar we in twee groepen een rondleiding in het Rijksmuseum kregen. In 45 minuten bekeken we kunststukken uit de 17e eeuw, onder andere De Nachtwacht van Rembrandt. Na de rondleiding ging de groep richting de grachten voor een rondvaart onder het genot van een drankje. Om 18:00 uur was de dag voorbij.

Voor zowel de cliënten van ASKV als de werknemers van AkzoNobel was  het een zeer geslaagde middag. Iedereen kon goed met elkaar overweg, cliënten van ASKV en werknemers van AkzoNobel mengden met elkaar en er is veel gelachen. Eén van de cliënten van ASKV heeft zelfs ”Oh Holy Night” gezongen tijdens de rondvaart. De kerststemming zit er helemaal in!

Geplaatst in:

Evenementen