31 mei 2016

Vanaf heden is er elke maandag en donderdag bij de PAO kapperscursus de mogelijkheid je haar gratis te laten knippen of professioneel te laten wassen (inclusief hoofdhuidmassage). Dit gebeurt door onze leerlingen in samenwerking met de ervaren kappersdocente.

  • Het haarwassen is om 10.30 uur
  • Het knippen is om 13.30 uur

Met name ook interessant voor cliënten die al een tijdje niet naar de kapper zijn geweest en dat graag zouden willen. Er zijn de afgelopen week bijvoorbeeld twee BBB’ers geweest en zij waren enthousiast. Maar als medewerker kun je natuurlijk ook een afspraak maken.

Belangrijk:

  • In principe wordt de haarwasbeurt ingepland om 10.30 uur,  alleen in overleg is afwijken van die tijd mogelijk.
  • In principe wordt de knipbeurt ingepland om 13.30 uur, alleen in overleg is afwijken van die tijd mogelijk.
  • Een afspraak maken is verplicht (!), ook omdat we maar 1 persoon per les kunnen knippen. Als mensen komen opdagen zonder afspraak moeten we ze helaas wegsturen.
  • Vanaf 18 juli tot 22 augustus zijn er geen lessen, daarna wel weer elke maandag en donderdag.

Afspraak maken? dit kan via tel. 06 40713599 of pao@askv.nl

De dag relaxed beginnen én op een laagdrempelige manier bijdragen aan dit mooie project, kondig je bezoekje even aan en meld je om 10.30 of 13.30 op maandag of donderdag op de volgende locatie:

Calvijn met junior College, Pieter Calandlaan 3 (2 minuten lopen vanaf station Lelylaan). De kapperszaak zit op de begane grond aan het einde van de gang.

Meer informatie over het PAO

Geplaatst in:

Nieuws