Cursus vloggen

Bij de cursus videomaken en vloggen leren deelnemers:
– Wat videofilmen en vloggen is en waar het voor gebruikt wordt;
– Hoe een smartfoon gebruikt kan worden om video-opnames te maken;
– Hoe een goed interview te houden;
– Hoe efficiënt en creatief te monteren;
– De technische vaardigheden voor het maken van een videofilm of vlog.

De cursus duurt 6 weken en vindt 2 keer per week plaats.
We hebben de cursus dit jaar al 3 keer georganiseerd. Op woensdag 30 oktober is de vierde cursus gestart. We verwachten in maart / april 2020 een vijfde vlogcursus te starten.
Aanmelden kan altijd via het aanmeldformulier.

Cursus Programmeren (vervolgtraject cursus webdesign)

Bij het vervolgtraject programmeren leren deelnemers die de cursus webdesign hebben afgerond of zelf al voldoende kennis hebben van o.a. HTML, CSS en Javascript, in 20 lessen dynamische pagina’s te creëren. Programmeren (PHP) is een scripttaal en deelnemers leren tijdens deze cursus hoe zij deze taal moeten typen, hoe zij resultaten uit de database kunnen halen via MySQLi en omgaan met PHPMyAdmin (een web-applicatie waarmee MySQL-databases beheerd kunnen worden).

Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers voldoende kennis om zelfstandig de scripttaal te kunnen gebruiken voor het creëren van dynamische en interactieve webpagina’s en hebben zij uitgebreide kennis en mogelijkheden op het gebied van webdesign.

In 2019-2020 organiseren wij een keer de cursus programmeren / PHP voor deelnemers die de cursus webdesign in 2018 hebben afgerond (en eventueel andere gevorderde webdevelopers).