Persoonlijk Leiderschap

Aanmelden

Cursus Persoonlijk Leiderschap

Tijdens deze cursus leren deelnemers hoe ze leider kunnen worden over hun eigen leven. Ze leren hun eigen sterke punten kennen en het belang van bewegen (letterlijk en figuurlijk). Daarnaast kijken ze naar het proces van beslissingen nemen, self-care en het bouwen aan gezonde relaties.

Deelnemers ervaren vaak dat zich echt mentaal sterker voelen na afloop van de cursus en bouwen hechte relaties op met hun mede-cursisten en de trainers, waardoor ze hun netwerk op een waardevolle manier uitbouwen. 

“I learned a lot through the course. I was able to learn more about being aware of myself, who I am, how to know what to make myself better, take care of myself and others”, aldus een deelnemer die in het voorjaar van 2020 deelnam aan de cursus. 

De cursus duurt 3-6 weken (6 sessies van 4 uur) en vindt waarschijnlijk pas weer in 2023 plaats. Na afloop van de cursus kunnen de deelnemers meedoen aan de terugkomdagen die een keer per maand plaatsvinden op de PAO Ambassade. Tijdens deze cursus is Engels de voertaal.

>  

Heb je vragen nog vragen? Mail dan naar pao@askv.nl of bel naar onze project telefoon: 06- 407 13 599.