ICT: Webdesign / WordPress

Aanmelden

Cursus Webdesign

>

In deze creatieve cursus leren de cursisten hoe je een overzichtelijke en functionele website bouwt, maar ook hoe je kleuren, stijlen en beelden gebruikt om je site er aantrekkelijk uit te laten zien. Ook leer je omgaan met toepassingen als nieuwsgroepen en e-mail. Daarbij leren de cursisten onder andere werken met scripttaal XHTML, CSS-stijlbladen, frames en hyperlinks en audio- en videofragmenten.

>

Gedurende de cursus Webdesign staat praktijkgericht oefenen met ontwerpen centraal. Zij gaan direct zelf aan de slag en ziet na elke les meteen het resultaat! Aan het eind van de webdesign cursus kunnen de cursisten een eigen website fraai vormgegeven een goed doordachte website bouwen.

>

Een cursus als deze biedt veel mogelijkheden voor de cursisten in de toekomst. Wil je een website maken voor een bedrijf, een politieke pagina, of misschien een blog. Dit kan een belangrijke rol spelen in de procedure, maar maakt het ook mogelijk om nog het een en ander te bereiken in land van herkomst vanuit een veiligere positie.

>

De cursus Webdesign is door professionals samengesteld en een ervaren websitespecialist begeleidt je gedurende de hele cursus. Na afloop mag je je eigen website behouden.

>

Vanaf voorjaar 2020 bieden we het verkorte WordPress traject aan.
De huidige cursus is gestart op dinsdag 5 juli bij Buurtwerkplaats West en duurt 6 weken. Het is momenteel nog niet duidelijk of er in het najaar nog een cursus plaats zal vinden. Aanmelden is uiteraard wel mogelijk. 

Heb je vragen nog vragen? Mail dan naar pao@askv.nl of bel naar onze project telefoon: 06- 407 13 599.