19 juni 2023

ASKV heeft in het voorjaar weer een tal van cursussen georganiseerd voor ongedocumenteerde mensen: onder meer een kappersopleiding voor dames en heren, keramiek, websites bouwen in WordPress en meubelmaken. De meeste cursussen worden afgesloten met een feestelijke certificaatuitreiking. 

Bij Ondernemerschap & productdesign hebben deelnemers zelf gekookt en gezamenlijk gegeten. Ook het traject kleding maken werd na 16 weken en 32 lessen goed afgesloten. Dit gebeurt traditiegetrouw met een fotoshoot. 

Blessing

Nieuwe trajecten 

Ondertussen is er een nieuwe club enthousiaste deelnemers gestart met Personal Leadership voor vrouwen, een visagie- en beautyopleiding en een kapperscursus (barbering) voor mannen. Voor deze laatste twee zijn we nog op zoek naar modellen. Wil je je wenkbrauwen laten doen of laten opmaken en ben je op maandag om 16:45 beschikbaar? Of wil je een keer naar onze barbershop komen op donderdagmiddag om 16.45? Stuur even een mailtje naar pao@askv.nl of een appje naar 06-407 13599. Heb je geen tijd om model te zitten, maar wil je wel heel graag bijdragen aan PAO cursussen?

Je kunt ook cursusmaterialen doneren via: Webshop ASKV / Steunpunt Vluchtelingen & Project Activering Ongedocumenteerden (askv-webshop.nl)

Dumez

Fotocredits: Bas Baltus

en Robert Linder/Unsplash

Geplaatst in:

EvenementenResultaten