31 mei 2024

Het ASKV bestaat dit jaar 35 jaar. En dat laten we niet zomaar voorbijgaan. Graag nodigen we je uit voor ons jubileumevent ’35 jaar ongedocumenteerd in Nederland’ op 20 juni in De Melkweg.

Het ASKV strijdt al 35 jaar voor de structurele verbetering van de positie van mensen zonder verblijfsvergunning. Met juridische en maatschappelijke hulpverlening en door actie te voeren voor een menswaardig asiel- en migratiebeleid zetten we onze missie elke dag voort. Op Wereldvluchtelingendag, 20 juni 2024, organiseren we een jubilieumevent om stil te staan bij ons 35-jarig bestaan en gezamenlijk vooruit te kijken.

Over het event

Tijdens ons jubileumevent blikken we gezamenlijk terug op 35 jaar ASKV. We bespreken welke ontwikkelingen een grote rol hebben gespeeld in ons werk, mijlpalen en successen. Met een panel van beleidsmakers kijken we vooruit: Welke lessen kunnen we trekken uit het verleden? Wat zouden we nu anders of juist hetzelfde doen? En wat betekent dit voor wat we gaan en kunnen doen in de toekomst?

De huidige politieke ontwikkelingen brengen veel onzekerheid met zich mee. Daarom vinden wij het belangrijk om het met elkaar te hebben over wat ons te wachten staat en waar we wel invloed op hebben. Aan het einde van de avond is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en het glas te heffen. Samen hebben we namelijk al heel wat mooie resultaten bereikt.

Algemene informatie

Datum: donderdag 20 juni, Wereldvluchtelingendag
Tijd: 20:00 – 22:10 met aansluitend een borrel
Locatie: De Melkweg, Amsterdam
Toegang: gratis, maar reserveer snel je plek

Het voorlopige programma

19.30 – 20:00 Inloop
20:00 – 20:10 Welkom
20:10 – 21:00 Terugblik met (oud-)medewerkers en (oud-)cliënten
21:00 – 21:30 Vooruitblik middels een panel met beleidsmakers
21:30 – 22:10 De speerpunten van het ASKV en een Ode aan Amsterdam
22:10 – 23:00 Borrel

Ben jij erbij?
Wij hopen dat je erbij kunt zijn op 20 juni. Reserveer je ticket zo snel mogelijk om verzekerd te zijn van een plekje. We kijken ernaar uit om dit jubileum met jou samen te vieren.

Volg de laatste updates over het event op social media!

Geplaatst in:

Evenementen