Word donateur

Word donateur

Zonder de steun van donateurs kan het ASKV geen hulpverlening blijven bieden. Waarom zou je ASKV helpen? Hier staan 5 goede redenen!

Bedrag

Periodieke schenking

Voor wie het ASKV structureel wil steunen, bestaat er ook een periodieke schenkingsovereenkomst. Deze gaat u aan voor minimaal vijf jaar, waarbij u een substantieel deel van uw gift terugkrijgt van de belastingdienst.* Het enige wat u hoeft te doen is de overeenkomst downloaden, invullen en in een envelop opsturen (postzegel is niet nodig) naar:

 

Stichting ASKV
antwoordnummer 45564
1040 WD  Amsterdam

Wij regelen verder alles en u ontvangt uiteraard een bevestiging. Wilt u meer informatie over periodiek schenken, kijk dan op de website van de Belastingdienst of neem contact op met ASKV via info[at]askv.nl of 020 – 6272408.

Ons ANBI- oftewel RSIN-nummer voor een schenking is:  007988680

U kunt onze ANBI status hier opzoeken. Vul in het zoek scherm ‘Steunpunt Vluchtelingen‘ in. (Officieel heten we A.S.K.V. \ Steunpunt Vluchtelingen.

* Bereken met de Schenkcalculator uw fiscaal voordeel of bekijk wat u extra kunt schenken dankzij het belastingvoordeel. Voor het ASKV biedt een schenkingsovereenkomt zekerheid over (toekomstige) inkomsten. Alvast hartelijk dank!

Lees hier onze privacyverklaring.